lørdag 6. desember 2008

På tide med ny oppdatering...

Hmm, ser ut som alle bloggane mine blir oppdateringar... Har vore travelt og lite blogging i det siste - får prøve å gjer noko med det framøve... Ein gong i sommar lovte eg Bjørnar at den neste bloggen min skulle fortelje korleis det gjekk med grønsakshageprosjektet mitt, så eg får begynna der...
Eg sådde som sagt halvparten men hodesalat og halvparten med gulerøter. Eg sådde sjølvsagt rett før den første varme perioden i sommar - og det tok difor si tid før dei kom opp. Når dei endeleg kom opp var eg faktisk fling til både å vatne og luke. Så kom me til ein ny varmeperiode (nesten tørkeperiode :), og då vart det sløvt med vatninga - pga trøbbel med vatningsanlegget.
Likevel så vaks nå både gulerøtene og salaten litt etterkvart. Det nærma seg at eg kunne hauste salaten - men det var nokon som kom meg i forkjøpet... Eg hadde ikkje greid å få Kenneth til å ordne gjerdet rundt hagen endå - så plutselig va både gulerøtene og salaten vekke. Låg bare nokre haugar med saueskit igjen... Så til neste år får eg prøve igjen - og sørge for skikkelig gjerde!!

Ingen kommentarer: