onsdag 9. april 2008

Resten av påsken

Då me kom heim frå hytta var Øyvind, Monica, Jens Hallvard og Tollef komne heim. Derfor vart det ein tur innom der og prate litt før me kom oss heim og fekk Øystein i seng.


Sjølv om det var litt dårleg ver, måtte me på ski ein tur. Ski, bål og pølser høyrer med til påske. Så me pakka sekkene og fann fram ski og pulk heile gjengen - så bare det i veg på tur. Me starta ved vegen nedfor huset, og etter å ha gått 200 m var me framme ved bålplassen. Det er ikkje lengden som tel når ungar er med på tur :) Når me kom fram var det å tenne bål, grille pølser, koke kaffi og ete sjokolade. Medan me sat der kom det ei elgku forbi og lurte på kva me sat der for. Etter det var tomt for sjokolade byrja me på den laaange vegen heim :)


Påskeafta var sol og vindstille, så då bestemte me oss for å begi oss ut på langtur :) Me pakka i bilane og køyrde opp til Moskar. Der gjekk me omtrent 1/3 over vatnet, før me fann ein bakke og setje oss ned i. Hallvard hadde snørekjørt etter Spike over isen - noko som gjekk forholdsvis bra. Her og grilla me pølser og åt masse sjokolade. Det vart litt kjedeleg ei stund, så eg og Hallvard måtte finne ein bakke og ake litt :) Øystein synest det var for kjedeleg og ligge i pulken heile tida, han ville opp og sjå kva som skjedde.
Søndag og mandag var vel helst litt sløve... Søndag var Hallvard og besten oppe slik at me kunne ake litt i bakken. På mandagen (2.påskedag) forstod plutselig Øystein at d
nåe han flytta fram hender og kne - så kom han seg framover. Så nå er det definitivt slutt på å ha blomar ståande på golvet, ovn og stikkontaktar må passast heile tida - og blada under bordet ryddar eg til alle tider... :)

Ingen kommentarer: